TITLE; Happy Birthday To Me ♡
Tuesday, 29 April 2014 | 09:17 | 0 comments
it's been long time dah tak update blog . just want to share my happy story, on 23 April 2014, tadaaaaaaa it's my birthday ! tralalalalala weeeeeehaaaaa hahahaha . tapi yang tak bestnya, time birthday tu, hmm i kerja :( but it's okay, cause, bagus juga kerja sebab dapat jumpa abang supplier handsome handsome handsome sangat !!! omg abang sazuan kenapa handsome sangat . tapi yang tak  berapa best, dia cuma datang hari rabu je ciss ! okay whatever . balik kerja je, ambil alyn dekat rumah najaa and then pergi lepak Setia City Mall dengan alyn and ayun . cehh bertiga je . agak hambar disitu hahaha tapi nahhhh it's quite fun sebab dapat jumpa my L !! weeeeeee ! dorang ajak karaoke , and apa lagi, i nyanyi lagu infinite je lah . yaAllah handsome gila L !!! OMG !!

lepas karaoke tu, hehehe berphotoboths dengan alyn . alyn comel sangat !! lepas tu alyn bagi ballon comel sangat !!! eeeee suka sangat sangat !!!!!! sayang alyn muuaahhh !!!

balik, ayun kata nak lepak rumah and naah i okay je . and i suruh dia belikan kek, so ada lah juga something yang nak di makan hehehe . i suruh dia ajak nana, faris and alya . lulz nana tak balik rupanya so suruh ajak member member je lah . suddenly aiman call, and he said he could come . tiba tiba dorang dah ada dekat depan rumah . aku keluar nak ambil kek dekat kereta faris , tiba tiba ayun, BAMMMM !!!! kuaja dia baling tepung !!! eeeeee tak suka !! apa lagi, ijat, aiman semua pun baling tepung dekat aku . kuaja kuaja !!! paling sakit hati nokkkkkkkkkk ayun pegi campur tepung dengan air . dah rasa macam jumput jumput tinggal di goreng je hahahhaa . then, apa lagi berselfie lah dengan monopod . paling tak boleh bla, dorang ambil kayu golf abah, then pegi ikat phone dekat kayu golf tu . kahkahkahkah gila lah dorang tu xD

i had a lot of fun on my birthday . first time kene tepung, first time dapat helium ballon yang comel nak mampos, and dapat hangout dengan my beloved friend and family . thank you so much . i love you guys




















Old things
HI, ingin cuba untuk copy cat? anda akan didakwa atas cubaan merogol dan akan disebat sebanyak 30 kali. terima kasih :)